Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна се нуждае от повече време, за да подготви контраофанзивата

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога сподели, че военните в страната му се нуждаят от повече време, с цел да приготвят предстоящата контраатака, целяща да отблъсне съветските окупационни сили, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на излъчено през днешния ден негово изявление от Би Би Си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10428
Според Зеленски би било " недопустимо " да се стартира офанзивата в този момент, тъй като ще бъде изгубен прекалено много човешки живот.

" С това (с което разполагаме - бел. ред.) можем да продължим напред и да реализираме триумф ", сподели Зеленски в изявлението.

" Но ще загубим доста хора. Мисля, че това е недопустимо ", сподели той.

" Затова би трябвало да изчакаме. Все още се нуждаем от малко повече време ", добави Зеленски.

Асошиейтед прес отбелязва, че Зеленски е дал изявлението в Киев за публични новинарски медии от Евровизия, в това число и Би Би Си.

Украинската контраатака против нахлуването на Русия преди повече от 14 месеца се чака от седмици. Киев получава съвременни западни оръжия, в това число танкове и други бронирани транспортни средства, както и западно образование за своите войски, до момента в който се приготвя за предстоящото контранападение, написа Българска телеграфна агенция.

Силите на Кремъл са надълбоко укрепени в източните региони на Украйна, като съгласно сведенията отбранителните им линии доближават на дълбочина до 20 километра. Контранастъплението на Киев евентуално ще се сблъска с минни полета, противотанкови изкопи и други трудности, показва Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР